Feesten & partijen 2018-03-29T09:28:51+00:00

FEESTEN AAN HET SCHILDMEER

U wilt een feest geven, hier zijn vele redenen voor te bedenken; een te vieren jubileum, een reünie, een verjaardagsfeest, uw droombruiloft aan het water of gewoon zomaar. Paviljoen Boei12 is daar een uiterst geschikte locatie voor.  Gezelschappen tot ca. 125 personen kunnen gebruik maken van de grote zaal op de eerste verdieping. Deze zaal is voorzien van een ca. 10 meter lange raampartij, aangrenzend aan een terras met uitzicht over het pittoreske Schildmeer.

Naast de grote zaal gelegen vindt u ons restaurant. Hier kunt u terecht met een gezelschap tot ca. 75 personen. Beide ruimtes zijn samen te voegen tot een grote ruimte.

Natuurlijk hoort er bij een feest ook een hapje en een drankje, u heeft de keuze uit verschillende mogelijke borrelhapjes en drankarrangement. Hierbij kunnen wij u uiteraard van suggesties voorzien.

Uw wensen brengen wij in de praktijk. U bepaalt zelf wie wat organiseert, uzelf, gezamenlijk of u geeft alles uit handen en laat u volledig ontzorgen en geniet zelf volop van het feest. Alles is bespreekbaar.

In het contactformulier hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en wellicht al aangeven welke ideeën en/of wensen u heeft voor het te organiseren feest. Binnen 2 dagen kunt u onze reactie tegemoet zien.

*
*
*
X