Zakelijk 2018-04-03T17:48:52+00:00

ZAKELIJK

Zoekt u een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, seminar, bedrijfstraining, zomer BBQ aan het water of (personeels)feest? Het prachtig gelegen pand van Paviljoen Boei12 leent zich op bijzondere wijze voor allerlei bijeenkomsten. Na een lange dag vol inspanning of een vergaderbreak, kunt u genieten van het zonnige terras of een ontspannen wandeling in het Roegwold gebied. Wij kunnen u van dienst van voor 2 tot ca. 125 personen.

Onze zalen kunnen op maat van alle gemakken worden voorzien van diverse audiovisuele apparatuur, Wifi, internet, beamer, projectiescherm en flip-over. Voorafgaand aan uw activiteit stemmen we af welke middelen u nodig heeft.

Vanzelfsprekend mag het u en uw gasten aan niets ontbreken tijdens een vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. Wij verzorgen graag uw koffie-, lunch- en dinerbuffet. Er zijn diverse standaard arrangementen waar u uit kunt kiezen, in overleg stellen wij graag een samengesteld arrangement samen geheel naar uw wensen en budget. Uiteraard houden wij rekening met speciale diëten. Wij adviseren u graag over al onze mogelijkheden.

Neem vooral contact met ons op voor een vergadering tot een bedrijfsfeest voor een volledig aan uw wensen voldoend arrangement.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, voor een passend voorstel of voor een persoonlijk gesprek vult u onderstaand contactformulier in. Binnen 2 dagen ontvangt u een reactie van ons.

*
*
*
*
*
X